Πρόγραμμα

 
26/2 Παρασκευή   
13:00-15:00 παρουσίαση Ακόνισμα μαχαιριών Περίπτερο 12
16:30 -19:00 Master class Χριστόφορος Πεσκιας Περίπτερο 12
13:00-18:00 Παρουσία στον χώρο των Μαμαλάκη Ηλία και Απόστολου Πλαχούρα.
Συζήτηση, ερωτήσεις και ανταλλαγή απόψεων περι 
cheese n’ wine! Περίπτερο 8
19:30 Εγκαίνια: Ο Γιάννης Κέδες θα δημιουργήσει και θα κεράσει το κοκτέιλ Thessaloniki Food Festival Περίπτερο 12
   
27/2 Σάββατο  
12:00-14:00  Παρουσίαση Μοριακή γαστρονομία Περίπτερο 12
13:00-16:00 Master class cheese n’ wine Μαμαλάκης Ηλίας και Αποστόλης Πλαχούρας Περίπτερο 8
15:30 -18:00 Master class Δημήτρης Σκαρμούτσος Περίπτερο 12
18:30 Master class Thessaloniki foodfestival για το κοκτέιλ, Γιάννης Κέδες Περίπτερο 12
   
28/2 Κυριακή  
13:00-16:00 Master class cheese n’ wine Μαμαλάκης Ηλίας και Αποστόλης Πλαχούρας Περίπτερο 8
15:30 -18:00 Master class Δεληθανάσης Παναγιώτης Περίπτερο 12
18:30 Master class  Thessaloniki foodfestival για τον καφέ Βαλάντης Λαμπριανίδης Περίπτερο 12
   
29/2 Δευτέρα  
14:00-15:30 παρουσίαση Τεχνική Carving Περίπτερο 12