Γευστική αρμονία φαγητού – κρασιού: Από την θεωρία στην πράξη, οι βασικοί κανόνες ταιριάσματος κρασιού – φαγητού

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/2 – 12:30


Η γευστική αρμονία αποτελεί την επιτομή της σύγχρονης γαστρονομίας και μια από τις πτυχές της είναι η σωστή επιλογή κρασιού που θα συνοδεύσει ένα γεύμα ή ένα δείπνο. Το ταίριασμα αυτό μπορεί να απογειώσει ή να αποδυναμώσει μια γεύση γι’ αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τους βασικούς κανόνες και τα μυστικά της γευστικής αρμονίας. 

Ο Χάρης Τζαννής, συντάκτης γαστρονομίας και πιστοποιημένος wine pro, μας εισάγει στον μαγικό κόσμο της γευστικής αρμονίας με απλά παραδείγματα και τεχνικές που θα διευκολύνουν την επιλογή μας.

Η εισήγηση περιλαμβάνει:

  • Κανόνες ταιριάσματος φαγητού κρασιού
  • Παραδείγματα ταιριάσματος φαγητού κρασιού
  • Λάθη που πρέπει να αποφεύγονται
  • Πώς παραγγέλνουμε κρασί σε ένα εστιατόριο;

 

Ομιλητής: Χάρης Τζαννής, Συντάκτης γαστρονομίας - Wine Pro


Συμπληρώστε εδώ τη φόρμα εγγραφής