Παναγιώτης Δεληθανάσης


Πρόγραμμα Detrop boutique Master Classes από τον Παναγιώτη Δεληθανάση 

28/2 Κυριακή  
15:30 -18:00 Master class Δεληθανάσης Παναγιώτης - (Περίπτερο 12)
   

Η πρόταση έχει σχεδιαστεί από τον chef Παναγιώτη Δεληθανάση με γνώμονα την μοντέρνα δημιουργική μεσογειακή κουζίνα με εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες.
 
Η σύγχρονη τάση στη μαγειρική, διεθνώς, εκφράζεται μέσα από τις κουζίνες των τοπικών ιδιωμάτων της Μεσογείου, άλλοτε αντιγράφοντας, όσο γίνεται πιο πιστά, τις παραδοσιακές μανιέρες και άλλοτε χρησιμοποιώντας την παράδοση ως καμβά, όπου πάνω του θα πατήσει ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης, για να δώσει τη δική του εκδοχή για την κουζίνα της.
 
 
Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Δεληθανάση
 

Ο chef Παναγιώτης Δεληθανάσης εργάζεται στον χώρο της γαστρονομίας τα τελευταία 15 χρόνια. Έχει μετεκπαιδευτεί στην φημισμένη σχολής μαγειρικής του Alain Ducasse και της ερευνητικής ομάδας του διάσημου Ferran Adria.

Είναι ο head chef του εστιατορίου «The Loco Bus» και του Cooking Workshop Consulting. Έχει συνεργαστεί με κορυφαίους και διακεκριμένους chef, όπως οι κύριοι Λευτέρης Λαζάρου, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Χριστόφορος Πέσκιας, Herve Pronato, Γιάννης Παρίκος και Βασίλης Μουρατίδης