
Πρόγραμμα
Πρόγραμμα

26/2 Παρασκευή | |
13:00-15:00 | παρουσίαση Ακόνισμα μαχαιριών Περίπτερο 12
|
16:30 -19:00 | Master class Χριστόφορος Πεσκιας Περίπτερο 12
|
13:00-18:00 | Παρουσία στον χώρο των Μαμαλάκη Ηλία και Απόστολου Πλαχούρα. Συζήτηση, ερωτήσεις και ανταλλαγή απόψεων περι cheese n’ wine! Περίπτερο 8 |
19:30 | Εγκαίνια: Ο Γιάννης Κέδες θα δημιουργήσει και θα κεράσει το κοκτέιλ Thessaloniki Food Festival Περίπτερο 12
|
27/2 Σάββατο | |
12:00-14:00 | Παρουσίαση Μοριακή γαστρονομία Περίπτερο 12
|
13:00-16:00 | Master class cheese n’ wine Μαμαλάκης Ηλίας και Αποστόλης Πλαχούρας Περίπτερο 8
|
15:30 -18:00 | Master class Δημήτρης Σκαρμούτσος Περίπτερο 12
|
18:30 | Master class Thessaloniki foodfestival για το κοκτέιλ, Γιάννης Κέδες Περίπτερο 12
|
28/2 Κυριακή | |
13:00-16:00 | Master class cheese n’ wine Μαμαλάκης Ηλίας και Αποστόλης Πλαχούρας Περίπτερο 8
|
15:30 -18:00 | Master class Δεληθανάσης Παναγιώτης Περίπτερο 12
|
18:30 | Master class Thessaloniki foodfestival για τον καφέ Βαλάντης Λαμπριανίδης Περίπτερο 12
|
29/2 Δευτέρα | |
14:00-15:30 | παρουσίαση Τεχνική Carving Περίπτερο 12
|