Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων-Ποτών ‘DETROP’, με τη δυναμική της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας 25 και πλέον ετών, επεκτείνεται με τη διοργάνωση μιας εξειδικευμένης έκθεσης της “Detrop Boutique”.

Η “Detrop Boutique” στοχεύει να προσφέρει στους επισκέπτες της από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μια αποκλειστική ξενάγηση στα Μοναδικά Ελληνικά, Μεσογειακά, Πιστοποιημένα Προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα, προϊόντα Π.Ο.Π., Π.Γ.Ε., Ε.Π.Ι.Π. καθώς και σε επιλεγμένες ετικέτες. Στόχος της διοργάνωσης, η βαθύτερη γνωριμία των επαγγελματιών του χώρου και γευσιγνωστών της ελληνικής και διεθνούς γαστρονομίας με τα συγκεκριμένα προϊόντα.

Ο συνδυασμός του εκλεκτού παραδοσιακού με το σύγχρονο τρόπο παρασκευής και παρουσίασης είναι στο επίκεντρο των εκδηλώσεων. Ιδιαίτερη κουζίνα, παρουσιάσεις και σεμινάρια από διακεκριμένους σεφ και διάφορες προσωπικότητες του χώρου, δείχνουν πως καθημερινά υλικά μπορούν να μεταμορφωθούν σε εκλεκτά πιάτα, εμπλουτίζοντας την ελληνική εκθεσιακή πραγματικότητα με ένα γεγονός υψηλού επιπέδου και αυστηρά επαγγελματικού προσανατολισμού διεθνών προδιαγραφών.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η ΔΕΘ-HELEXPO προσκαλεί και φιλοξενεί ένα σημαντικό αριθμό εμπορικών επισκεπτών (δίκτυα διανομής, hyper markets, super markets, καταστήματα delicatessen κλπ) από συγκεκριμένες χώρες-στόχους όπως Γερμανία, Ολλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ρωσία, Σκανδιναβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κ.α. με τους οποίους κλείνονται προκαθορισμένα επιχειρηματικά ραντεβού.

Η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων-Ποτών “Detrop Boutique”, σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη μοναδική έκθεση, που θα παροτρύνει τους εκλεκτούς επισκέπτες της να χρησιμοποιήσουν όλες τους τις αισθήσεις και να ταξιδέψουν στον κόσμο των γεύσεων. Είναι μια ευκαιρία να αντιληφθούν τη βαθύτερη γνώση, το πάθος και το μεράκι που βρίσκεται πίσω από τα προϊόντα της επιχείρησής σας. 

Η Detrop Boutique παρουσιάζει τα καλύτερα delicatessen προϊόντα και τρόφιμα που παράγονται στnν Ελλάδα, τόσο από άποψn ποιότητας όσο και μεθόδων παραγωγής. Μέσα από αυτn τnν «deli» έκθεσn, τα ανώτερης και διακεκριμένης ποιότητας προϊόντα μικροπαρα­γωγών που προέρχονται ακόμα και από τα πιο απομακρυσμένα σnμεία τnς χώρας, παρουσιάζονται σε μία ευρύτερη γκάμα Ελλnνων και ξένων αγοραστών. Με τον τρόπο αυτό, το ελληνικό γαστρονομικό μεγαλείο δεν είναι πλέον πλεονέκτημα ενός περιορισμένου κοινού αλλά διευρύνεται. 

Η Detrop Boutique διοργανώνεται από τn ΔΕθ Η ELEXPO στις 24-26 Φεβρουαρίου 2018 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο θεσσαλονίκnς και απευθύνεται σε εμπόρους λιανικnς και χονδρικnς, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων καθώς και σε καταστnματα ντελικατέσεν, οργανικών προϊόντων, φούρνους κλπ