ΔΕΥΤΕΡΑ 26/2 – 14:00


Μια ολόκληρη ήπειρος ήδη δεν μαγειρεύει και θρέφεται από έτοιμα ή ημιέτοιμα φαγητά. Οι περισσότεροι αγνοούμε πια τη βρώσιμη χλωρίδα και τις απλές θρεπτικές συνταγές της χώρας μας ενώ αναζητούμε εντυπωσιακές συνταγές από το διαδίκτυο. Μήπως οι millennials θα σώσουν την κατάσταση με την επιστροφή στις "ρίζες" και αναγνωρίσουν την αξία της σπιτικής κουζίνας; Πώς διαμορφώνεται το γαστριμαργικό τοπίο στο εγγύς μέλλον και ποιες τάσεις επικρατούν;

Ομιλήτρια: Αγγελική Καλογεροπούλου, Food Blogger – Συγγραφέας


Συμπληρώστε εδώ τη φόρμα εγγραφής