Μια μοναδική εκδήλωση, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο γεύματος, όπου παρουσιάζονται τα προϊόντα όλων των εκθετών της Detrop Boutique 2018, μέσα από ένα προσεκτικά σχεδιασμένο μενού.

Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να γευτούν επιλεγμένα εδέσματα παρουσιασμένα σε 10 ξεχωριστά food bars, όπου οι chef της εκδήλωσης συνδυάζουν γεύσεις, παρουσιάζουν ιδέες και προτείνουν νέους τρόπους χρήσης μοναδικών προϊόντων και υλικών.

 

Ο επισκέπτης (συνολικά 500 άτομα) έχει να διαλέξει και να κρατήσει τη θέση του ανάμεσα σε 9 προκαθορισμένα γεύματα, καθ'όλη της διάρκεια των τριών ημερών της έκθεσης και να γευτεί μοναδικές δημιουργίες από ποιοτικά ελληνικά προϊόντα.

Στον ίδιο χώρο, στο περίπτερο 9, η κάθε ημέρα θα ξεκινάει με αρωματικά βότανα, ευεργετικό τσάι, δοκιμές καταξιωμένων ελληνικών προϊόντων μελιού και ιδέες για τις ξεχωριστές τους χρήσεις στην κουζίνας από επιστημονικό προσωπικό του ΑΠΘ.

 

Detrop Boutique 2018

Side events : The pairing experience

The Food Bars

 

Κρατήστε τη θέση σας, στην ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί:


 

  Σάββατο 24/2/2018 Κυριακή 25/2/2018 Δευτερα 26/2/2018
       
11:00-12:30 Τσάι, βότανα και μέλι Τσάι, βότανα και μέλι Τσάι, βότανα και μέλι
13:00 Food Bar Food Bar Thessaloniki Food Basket
15:00 Food Bar Food Bar  
15:30     Food Bar
16:30 Food Bar Food Bar  
18:00 Food Bar Food Bar  
       

 


Χώρος Διεξαγωγής: Περίπτερο 9 (κοντά στο περίπτερο 8)
Διάρκεια κάθε παρουσίασης – γεύματος: 90’
Διάθεσιμες θέσεις / εκδήλωση: 50