ΣΑΒΒΑΤΟ 24/2 – 12:30


H ιστορία πίσω από κάθε προϊόν. Ο συνδυασμός design, ποιότητας και τιμής που κάνει ένα προϊόν εμπορικά επιτυχημένο. Πως χτίζεται μια εικόνα σε συνάρτηση με την αγορά - στόχο (Ελλάδα & εξωτερικό). Προϊόντα που προβάλλουν την ελληνικότητά τους.

Τα «πρέπει» σε μια συσκευασία: Σήμανση Τροφίμων : Γενική Παρουσίαση και Βασικές απαιτήσεις του Καν. (ΕΕ) 1169/2011. Μια γενική παρουσίαση για το ισχύον Νομικό καθεστώς, που αφορά το σύνολο της παροχής πληροφοριών, στους καταναλωτές μέσω της σήμανσης των τροφίμων, τόσο της υποχρεωτικής όσο και της προαιρετικής και παράλληλα μια γρήγορη ματιά στις βασικές απαιτήσεις του Κανονισμού (ΕΕ) 1169/2011, που αποτελεί τον βασικό Κανονισμό για την παροχή πληροφοριών στους καταναλωτές, για τα τρόφιμα.

Ομιλητές: 

  • Μιχάλης Αγγελακόπουλος, Creative Director–FoodWill, 
  • Χρήστος Βελιάνης, Αντιπρόεδρος του ΠΤΒΕ της ΠΕΤΕΤ

 

Σύντομο βιογραφικό - Μιχάλης Αγγελακόπουλος


Ο Μιχάλης Αγγελακόπουλος δραστηριοποιείται στο χώρο της διαφήμισης από τις αρχές της δεκαετίας του ’90. Έχοντας εργαστεί ως creativedirector με αντικείμενο την επικοινωνία πολλών μεγάλων πελατών, το 2012 δημιουργεί τη Foodwill, ένα δημιουργικό γραφείο που εξελίχθηκε σε μια πλατφόρμα υπηρεσιών με εξειδίκευση στον τομέα των τροφίμων και ποτών.

Έως σήμερα έχει δώσει δημιουργική και εμπορική ταυτότητα σε μια σειρά προϊόντων που συναντάμε όλο και πιο συχνά στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού.

www.foodwill.gr

 

Σύντομο βιογραφικό - Χρήστος Βελιάνης


Καταγωγή-ηλικία: Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1966

Σπουδές: Πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων Αλεξάνδρειου Τ.Ε.Ι. Θεσ/κης.

Επαγγελματική κατάσταση: Σύμβουλος Ποιότητας & Ασφάλειας, Σύμβουλος Έρευνας και Ανάπτυξης τροφίμων, Τεχνικός Σύμβουλος Επιχειρήσεων Τροφίμων,

Επικεφαλής Επιθεωρητής Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας τροφίμων , Εξωτερικός Συνεργάτης της TUV AUSTRIA-HELLAS.

Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος , 1 παιδί

Συμμετοχή στην Π.Ε.ΤΕ.Τ. :

Μέλος της ΠΕΤΕΤ από 2007,

Ταμίας του Κ.Δ.Σ. 2011-2012,

Πρόεδρος της ΔΕ του Π. Τμήματος Β. Ελλάδος 2015-2016 ,

Αντιπρόεδρος της ΔΕ του Π. Τμήματος Β. Ελλάδος 2017-2018 Στοιχεία επικοινωνίας: velianis.ch@gmail.com


Συμπληρώστε εδώ τη φόρμα εγγραφής