Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων αυτών θα διεξαχθούν μία σειρά ομιλιών από καταξιωμένους επαγγελματίες οι οποίοι θα παρουσιάσουν θέματα με κεντρικό άξονα τη σύνθεση στο χώρο της γαστρονομίας.
Το pairing σε όλες του τις εκδοχές, στο χρόνο, στον τόπο, στην παράδοση με την καινοτομία, στην startup με την 5ης γενιάς επιχείρηση, στα προϊόντα ειδικής διατροφής.
![]() |
![]() |
Detrop Boutique 2018
Side events : the pairing experience
Ομιλίες : Pairing Stories & Tastes
Κρατήστε τη θέση σας, στην ημέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί:
Σάββατο 24/2/2018 | Κυριακή 25/2/2018 | Δευτερα 26/2/2018 | |
---|---|---|---|
11:30 | - | Μαγειρεύουμε τα social media με σωστά υλικά! |
- |
12:30 | Ελληνικό τρόφιμο & branding | Γευστική αρμονία φαγητού-κρασιού |
- |
14:00 | Οι πιο fancy κοπές κρέατος | H εικόνα του κρασιού | Είμαστε η τελευταία γενιά που θα μαγειρεύει; |
16:00 | Εξαγωγές Κρασιού: Η Λύση στην Κρίση; |
Masterclass Pairing Stories & Tastes |
- |
Χώρος Διεξαγωγής: Περίπτερο 9
Διάρκεια κάθε παρουσίασης – ομιλίας: 30’-40’
Διάθεσιμες θέσεις / ομιλία: 40
![]() |
![]() |