Στην Detrop Boutique 2020 θα πραγματοποιηθεί το θεματικό σαλόνι CHEESE n’ WINE, όπου οι επισκέπτες θα απολαύσουν γεύσεις ποικίλων τυριών με τη συνοδεία κρασιού.

Εγχώριοι και ξένοι παραγωγοί θα εκθέσουν διαφορετικά είδη τυροκομικών προϊόντων καθώς και όλων των συνοδευτικών προϊόντων: αρτύματα, αλείμματα, ελιές, αποξηραμένα φρούτα κ.α. τα οποία συνδυάζονται με κρασί, δημιουργώντας νέα γαστρονομικά μονοπάτια.

Με την εκδήλωση CHEESE n’ WINE, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να αναδείξουν  τη δυναμική των προϊόντων τους δημιουργώντας εναλλακτικές προτάσεις προώθησης και προβολής.

Οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν νέες γεύσεις και αρώματα επιλέγοντας εκείνο που ταιριάζει καλύτερα  στην ιδιοσυγκρασία τους.

Μέσα από 20 ωριαίες εκδηλώσεις, εξειδικευμένοι επαγγελματίες θα συστήσουν στους 400 συμμετέχοντες (μετά από κράτηση) τις διαφορετικές ετικέτες με τον κατάλληλο συνδυασμό από τυριά και συνοδευτικά, αναδεικνύοντας τη μαγεία του σωστού pairing.

Οι εκδηλώσεις γευσιγνωσίας στο Cheese & Wine Βar, θα πραγματοποιηθούν από διακεκριμένους γευσιγνώστες, ενώ η παρουσίαση του ελληνικού οινολογικού χάρτη από επαγγελματίες οινολόγους – sommelier.