Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Περιπτέρου 12 θα πραγματοποιηθεί για άλλη μία χρονιά το ιδιαίτερα επιτυχημένο θεματικό σαλόνι CHEESE n’ WINE. Σε ένα καλαίσθητο και λειτουργικό χώρο οινογνωσίας, θα παρουσιαστούν από εξειδικευμένο προσωπικό, διαφορετικές ετικέτες κρασιών και αποσταγμάτων, αναδεικνύοντας την αξία του pairing, μέσα από προτεινόμενους ιδανικούς συνδυασμούς με τυροκομικά προϊόντα, αλείμματα, ελιές, τουρσιά, μανιτάρια, ξύδι, κρέμες, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, σοκολάτα και άλλα προϊόντα των εκθετών της DETROP boutique 2022.

Περίπτερο 12

  • 8 εκδηλώσεις
  • 40 συμμετέχοντες ανά εκδήλωση (απαιτείται κράτηση)
  • 400 επισκέπτες
   

 

DETROP boutique 2022
Εκδηλώσεις γαστρονομίας: Wine & Cheese

Οι θέσεις έχουν κλείσει! Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον τους.
Ωστόσο, συστήνουμε στους επισκεπτες που δεν πρόλαβαν να κάνουν κράτηση, να βρίσκονται στο χώρο, 10΄ πριν την ώρα έναρξης της εκδήλωσης που ενδιαφέρονται, λόγω συχνών ακυρώσεων.

  Σάββατο 2/4/2022 Κυριακή 3/4/2022 Δευτέρα 4/4/2022
       
14.30 Cheese & Wine Cheese & Wine (Εμπορικό κοινό) Cheese & Wine (Εμπορικό κοινό)
16.30 Cheese & Wine Cheese & Wine Cheese & Wine
18.00 Cheese & Wine Cheese & Wine  
       

Διάρκεια εκδήλωσης: 60’
Συμμετέχοντες στην εκδήλωση: 40 άτομα
Εμπορικό κοινό: Δημοσιογράφοι & Bloggers, Chefs & Bar tenders, Ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και λιανικής, X/E, F&B managers, 
καλεσμένους hosted buyers της έκθεσης.


   

 

Σας περιμένουμε!

Πληροφορίες:

Τηλ. 2310 471 628, email: events@chefstories.gr

Επιμέλεια - Curation

 

Σύλβια – Ιωάννα Κουμεντάκη
Διοργάνωση Γαστρονομικών εκδηλώσεων
www.chefstories.gr