Σε δύο ειδικά σχεδιασμένους χώρους γευστικής εκπαίδευσης: Greek Bites και Cheese & Wine Area, ο επισκέπτης παρακολουθεί ένα σεμινάριο – μάθημα γευσιγνωσίας:
- Οι εκπαιδευτές είναι οι Food experts
- Το βιβλίο είναι το πιάτο
- Το μάθημα είναι η ελληνική γαστρονομία
- Το όχημα είναι τα προϊόντα όλων των εκθετών, σε ιδανικούς συνδυασμούς
- Ο κάθε επισκέπτης - μαθητής λαμβάνει ένα menu – manual
- Ετοιμάζονται μπουκιές γευσιγνωσίας από εξειδικευμένο προσωπικό και προσφέρονται στο κοινό συνοδευόμενες από live παρουσιάσεις και ηλεκτρονικό υλικό : για τον τόπο, την παράδοση, τον άνθρωπο, τα υλικά, το μέλλον της γαστρονομίας
Η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Απαραίτητη προϋπόθεση η κράτηση θέσης, επιλέγοντας την επιθυμητή εκδήλωση από τον παρακάτω πίνακα.
DETROP boutique 2022
Εκδηλώσεις γαστρονομίας Greek Bites
Οι θέσεις έχουν κλείσει! Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον τους.
Ωστόσο, συστήνουμε στους επισκεπτες που δεν πρόλαβαν να κάνουν κράτηση, να βρίσκονται στο χώρο, 10΄ πριν την ώρα έναρξης της εκδήλωσης που ενδιαφέρονται, λόγω συχνών ακυρώσεων.
Σάββατο 2/4/2022 | Κυριακή 3/4/2022 | Δευτέρα 4/4/2022 | |
---|---|---|---|
13.00 | Greek Bites | Greek Bites (Εμπορικό κοινό) | Greek Bites (Εμπορικό κοινό) |
14.30 | Cheese & Wine | Cheese & Wine (Εμπορικό κοινό) | Cheese & Wine (Εμπορικό κοινό) |
15.00 | Greek Bites | Greek Bites | Greek Bites |
16.30 | Cheese & Wine | Cheese & Wine | Cheese & Wine |
17.00 | Greek Bites | Greek Bites | |
18.00 | Cheese & Wine | Cheese & Wine |
Διάρκεια / εκδήλωση: 60’
Συμμετέχοντες / εκδήλωση: 40 άτομα
Εμπορικό κοινό: Δημοσιογράφοι & Bloggers, Chefs & Bar tenders, Ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και λιανικής, X/E, F&B managers, καλεσμένους hosted buyers της έκθεσης.
Σας περιμένουμε!
Πληροφορίες:
Τηλ. 2310 471 628, email: events@chefstories.gr
Επιμέλεια - Curation
Σύλβια – Ιωάννα Κουμεντάκη
Διοργάνωση Γαστρονομικών εκδηλώσεων
www.chefstories.gr