Σε δύο ειδικά σχεδιασμένους χώρους γευστικής εκπαίδευσης: Greek Bites και Cheese & Wine Area, ο επισκέπτης παρακολουθεί ένα σεμινάριο – μάθημα γευσιγνωσίας:

  • Οι εκπαιδευτές είναι οι Food experts
  • Το βιβλίο είναι το πιάτο
  • Το μάθημα είναι η ελληνική γαστρονομία
  • Το όχημα είναι τα προϊόντα όλων των εκθετών, σε ιδανικούς συνδυασμούς
  • Ο κάθε επισκέπτης - μαθητής λαμβάνει ένα menu – manual
  • Ετοιμάζονται μπουκιές γευσιγνωσίας από εξειδικευμένο προσωπικό και προσφέρονται στο κοινό συνοδευόμενες από live παρουσιάσεις και ηλεκτρονικό υλικό : για τον τόπο, την παράδοση, τον άνθρωπο, τα υλικά, το μέλλον της γαστρονομίας

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Απαραίτητη προϋπόθεση η κράτηση θέσης, επιλέγοντας την επιθυμητή εκδήλωση από τον παρακάτω πίνακα.


DETROP boutique 2022

Εκδηλώσεις γαστρονομίας Greek Bites

Οι θέσεις έχουν κλείσει! Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον τους.
Ωστόσο, συστήνουμε στους επισκεπτες που δεν πρόλαβαν να κάνουν κράτηση, να βρίσκονται στο χώρο, 10΄ πριν την ώρα έναρξης της εκδήλωσης που ενδιαφέρονται, λόγω συχνών ακυρώσεων.

  Σάββατο 2/4/2022 Κυριακή 3/4/2022 Δευτέρα 4/4/2022
13.00 Greek Bites Greek Bites (Εμπορικό κοινό) Greek Bites (Εμπορικό κοινό)
14.30 Cheese & Wine Cheese & Wine (Εμπορικό κοινό) Cheese & Wine (Εμπορικό κοινό)
15.00 Greek Bites Greek Bites Greek Bites
16.30 Cheese & Wine Cheese & Wine Cheese & Wine
17.00 Greek Bites Greek Bites  
18.00 Cheese & Wine Cheese & Wine  

Διάρκεια / εκδήλωση: 60’
Συμμετέχοντες / εκδήλωση: 40 άτομα
Εμπορικό κοινό: Δημοσιογράφοι & Bloggers, Chefs & Bar tenders, Ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και λιανικής, X/E, F&B managers, καλεσμένους hosted buyers της έκθεσης.


 

Σας περιμένουμε!

Πληροφορίες:

Τηλ. 2310 471 628, email: events@chefstories.gr

Επιμέλεια - Curation

 

Σύλβια – Ιωάννα Κουμεντάκη
Διοργάνωση Γαστρονομικών εκδηλώσεων
www.chefstories.gr