Στην προσεχή DETROP boutique οι τυποποιητικές, εμπορικές και εξαγωγικές επιχειρήσεις του ελαιολάδου και της ποιότητας επιτραπέζιας ελιάς, θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα βραβείο για την ποιότητα των προϊόντων τους στο πλαίσιο συνεργασίας της ΔΕΘ-Helexpo με την Επιστημονική Λέσχη Φίλων Ελαιολάδου & Ελιάς «ΦΙΛΑΙΟΣ».

Πρόκειται για δύο ξεχωριστούς διαγωνισμούς, τον Διεθνή Διαγωνισμό Ποιότητας εξαιρετικών ελαιολάδων «OLIVE OIL TROPHY» και τον Διεθνή Διαγωνισμό Ποιότητας Επιτραπέζιων ελιών «TABLE OLIVES TROPHY». Στους διαγωνισμούς μπορούν να συμμετάσχουν τόσο οι εκθέτες της DETROP boutique 2022 όσο και επιχειρήσεις του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό για μια διάκριση κύρους.

Παράλληλα, οι επισκέπτες της DETROP boutique θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν το ιδιαίτερο τμήμα αυτής της πρωτοβουλίας, το OLIVE INFO CENTER στο περίπτερο 13 για να απολαύσουν τις ιδιαίτερες γεύσεις και ποικιλίες της ποιοτικής ελιάς και του ελαιολάδου, να ενημερωθούν για τη διαδικασία ελαιοπαραγωγής, έκθλιψης και τυποποίησης ελαιολάδου και ελιάς, αλλά και για τις επίσημες μεθόδους οργανοληπτικής αξιολόγησης – γευσιγνωσίας ελαιολάδου και επιτραπέζιας ελιάς.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμμετάσχουν σε έναν ή και στους δύο διαγωνισμούς, μπορούν να βρουν πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στη παρακάτω διεύθυνση. https://filaios.org/draseis/olive-trophies/

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΓΙΝΕ ΧΟΡΗΓΟΣ!
   
Ε ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ